Η πλατφόρμα και οι υπηρεσίες του ePhone αποτελούν εργαλείο για τους ελεύθερους επαγγελματίες. Οι υπηρεσίες που προσφέρει μπορούν να καλύψουν τόσο τις βασικές ανάγκες τηλεφωνικής επικοινωνίας, όσο και τις πιο εξειδικευμένες.

Το βασικό προϊόν τηλεφωνικού αριθμού, συνδυαζόμενο με τις υπηρεσίες Mobile Extension ή και με την δυνατότητα χρήσης συσκευής ταυτόχρονα στον χώρο του γραφείου αλλά και απομακρυσμένα, αποτελεί μια ιδανική λύση για επαγγελματίες που μετακινούνται, ταξιδεύουν ή χρησιμοποιούν Home Office προσεγγίσεις.

Υπηρεσίες όπως Fax2Email, SMS, Conference Rooms και άλλες, συμπληρώνουν το πακέτο υπηρεσιών που είναι απαραίτητες για τον σύγχρονο επαγγελματία.

Τέλος, η δυνατότητα παροχής τηλεφωνικού κέντρου με ενσωματωμένες προηγμένες λειτουργίες τόσο σαν εγκατάσταση στον χώρο του επαγγελματία με το προϊόν ePhone UCS by Exelysis ή και στο Cloud με τη λύση ePhone Virtual PBX, αναβαθμίζουν την επικοινωνία του κάθε επαγγελματία και μειώνουν σημαντικά το κόστος κτήσης και λειτουργίας των τηλεπικοινωνιακών του υποδομών.

Επικοινωνήστε σήμερα με την ομάδα του ePhone και ανακαλύψτε τι μπορούμε να κάνουμε για εσάς.