Οι εταιρίες και μεγάλοι οργανισμοί αναζητούν συνεχώς τρόπους βελτίωσης της εταιρικής τους εικόνας και επικοινωνίας αλλά παράλληλα και της μείωσης των εξόδων τους. Το ePhone, προσφέροντας ποιοτικές, οικονομικές, αξιόπιστες και προηγμένες υπηρεσίες, βελτιώνει και αναβαθμίζει την τηλεπικοινωνιακή εμπειρία τόσο των εργαζομένων της εταιρίας, αυξάνοντας την παραγωγικότητα, όσο και των πελατών αυτής, βελτιώνοντας το Customer Expirience και αυξάνοντας έτσι το Customer Satisfaction

Η επίτευξη των ανωτέρω επιτυγχάνεται με την χρήση On Premise ή Cloud υπηρεσιών ειδικά σχεδιασμένες στις ανάγκες της κάθε εταιρίας. Υπηρεσίες και προϊόντα όπως ePhone UCS by Exelysis, Cloud Unified Comminication Platform και Cloud Call Center Platform, αποτελούν τους θεμέλιους λίθους για την υλοποίηση και της πιο ακραίας απαίτησης.

Η διασύνδεση κτηρίων / υποκαταστημάτων σε όλο τον κόσμο, η κατασκευή και λειτουργία IVR και Voice Portal εφαρμογών με αναγνώριση και σύνθεση φωνής, η έξυπνη διαχείριση εισερχομένων και εξερχομένων κλήσεων, τα αναλυτικά στατιστικά χρήσης και λειτουργίας, η παροχή κρυπτογραφημένης επικοινωνίας, οι Video κλήσεις, η σύνδεση της τηλεπικοινωνιακής σας ePhone υποδομής με το CRM, ERP, PMS ή και άλλων λογισμικών της εταιρίας σας, είναι μερικές από τις υπηρεσίες και δυνατότητες που σας παρέχει το ePhone.

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα και ένας από την ομάδα του ePhone θα σας δείξει τις απεριόριστες δυνατότητες των υπηρεσιών μας.