Το ePhone σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία παροχής International αριθμών, σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε γεωγραφικό και μη γεωγραφικό αριθμό σε περισσότερες από 50 χώρες και 8.000 πόλεις του εξωτερικού.

Η υπηρεσία είναι απλή. Το ePhone σας παρέχει για παράδειγμα έναν αριθμό Λονδίνου Αγγλίας τον οποίο μπορείτε να συνδέσετε σε οποιαδήποτε υπηρεσία ePhone ή να το εκτρέψετε σε άλλον αριθμό Ελλάδος ή εξωτερικού.

Η χρήση της υπηρεσίας αυτής έχει πολλαπλές εφαρμογές. Μερικά παραδείγματα ακολουθούν:

  • Η εταιρία σας έχει υποκατάστημα ή πελατολόγιο σε χώρα του εξωτερικού και θέλει να προσφέρει στο πελατολόγιο της την δυνατότητα να την καλούν με τοπική χρέωση. Οι πελάτες, καλούν τον τοπικό αριθμό της χώρας τους ενώ η κλήση καταλήγει στο τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας στην Ελλάδα χωρίς κόστος, αν έχει υπηρεσία ePhone, ή με εκτροπή σε τοπικό αριθμό Ελλάδος με κόστος τιμοκαταλόγους κλήσης προς Ελλάδα.
  • Έχετε συγγενείς στο εξωτερικό και θέλετε να σας καλούν με το δυνατό χαμηλότερο κόστος στην Ελλάδα. Με έναν γεωγραφικό αριθμό στην χώρα που σας ενδιαφέρει, οι συγγενείς σας μπορούν να σας καλέσουν με αστική χρέωση στην χώρα τους και εσείς χρεώνεστε μόνο το κόστος εκτροπής με χρέωση σταθερού ή κινητού Ελλάδος βάση του τιμοκαταλόγου ePhone

Οι χώρες κάλυψης της υπηρεσίας είναι οι παρακάτω και συνεχώς αυξάνονται:

Argentina, Australia, Austria, Bahrain, Belgium, Brazil, Bulgaria, Canada, Chile, Croatia, Cyprus, Czech Republic, Denmark, Dominican Republic, El Salvador, Estonia, Finland, France, Georgia, Germany, Greece, Hong Kong, Hungary, Ireland, Israel, Italy, Japan, Latvia, Lithuania, Luxembourg, Malta, Mexico, Netherlands, New Zealand, Norway, Panama, Peru, Poland, Portugal, Puerto Rico, Romania, Singapore, Slovakia, Slovenia, South Africa, South Korea, Spain, Sweden, Switzerland, United Kingdom, United States, Venezuela.

Το κόστος της υπηρεσίας της Διεθνούς Αριθμοδότησης ξεκινάει από τα 156,24€ ανά έτος συμπεριλαμβανομένου του τέλους σταθερής τηλεφωνίας 5% και του ΦΠΑ 24%, με υποχρεωτική προαγορά έτους.

Επικοινωνήστε σήμερα με την ομάδα του ePhone για περισσότερες πληροφορίες.