Αριθμοδότηση

Η αριθμοδότηση αποτελεί σημαντικό κορμό της υπηρεσίας ePhone και διαφοροποίησής της σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ως αδειοδοτημένος πάροχος, το ePhone, παρέχει στους συνδρομητές του την δυνατότητα απόκτησης Ελληνικού Γεωγραφικού αριθμού με την διαδικασία της εκχώρησης αυτού, προσβάσιμο από παντού.

Υπηρεσία Mobility Extension

Η υπηρεσία Mobile Extension σας δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την υπηρεσία ePhone και μέσω του κινητού σας τηλεφώνου.

Εγκαθιστώντας μια εφαρμογή Soft Phone στο Smart Phone σας, (iPhone ή Android) μπορείτε να την παραμετροποιήσετε ώστε να λειτουργεί με την υπηρεσία ePhone για να πραγματοποιείτε και να δέχεστε κλήσεις.

Υπηρεσία Fax2Email / Web2Fax

Με την υπηρεσία Fax σε Email του ePhone, μπορείτε να λαμβάνετε fax στον αριθμό τηλεφώνου που σας έχει εκχωρήσει η υπηρεσία ePhone και τα οποία θα προωθούνται ηλεκτρονικά στο email σας.

Υπηρεσία Bulk SMS

Με την υπηρεσία μαζικής αποστολής μηνυμάτων (bulk sms) της Microbase μπορείτε να στέλνετε γρήγορα και φθηνά, μαζικά sms μηνύματα σε οποιοδήποτε κινητό τηλέφωνο. 

Υπηρεσία Missed Call Notification

Με την υπηρεσία αυτή δεν χάνεται καμία κλήση. Όταν η συσκευή σας δεν είναι στο δίκτυο του ePhone ενημερώνεστε μέσω email για τις αναπάντητες κλήσεις που λάβατε.

Υπηρεσία Call Forwarding

Με την υπηρεσία Call Forwarding μπορείτε να στείλετε όλες τις εισερχόμενες κλήσεις σας σε οποιοδήποτε αριθμό της επιλογής σας όποτε θέλετε και όσο συχνά θέλετε.


Υπηρεσία Google Sync

H δυνατότητα που σας δίνει το ePhone να συγχρονίσετε τον τηλεφωνικό σας κατάλογο με τις επαφές σας που ήδη διατηρείτε στην Google μέσω του gMail λογαριασμού  σας ώστε να ξέρετε πάντα ποιος σας καλεί ακόμα και στο σταθερό σας τηλέφωνο ή το τηλεφωνικό κέντρο της εταιρίας σας.

Υπηρεσία Conference Call

Η υπηρεσία Online Conference είναι μια πρωτοποριακή υπηρεσία η οποία σας παρέχει την δυνατότητα να δημιουργήσετε ένα δυναμικό Conference Room στο οποίο μπορείτε να συνδέσετε χρήστες και να συνομιλήσετε.

Υπηρεσία Click2Call

Ενεργοποιήστε την υπηρεσία Click2Call στο Web Sites σας και επικοινωνήστε με τους πελάτες σας με ένα Click.

Διεθνής Αριθμοδότηση

Το ePhone σε συνεργασία με την μεγαλύτερη εταιρία παροχής International αριθμών, σας προσφέρει την δυνατότητα να αποκτήσετε γεωγραφικό και μη γεωγραφικό αριθμό σε περισσότερες από 50 χώρες και 8.000 πόλεις του εξωτερικού.

High Definition φωνή

Με την υπηρεσία High Definition φωνή απολαμβάνετε στις κλήσεις σας κορυφαία ποιότητα φωνής με κρυστάλλινο ήχο χωρίς παράσιτα και θόρυβο στην επικοινωνία σας.

Κρυπτογραφημένη Επικοινωνία

Η υπηρεσία κρυπτογραφημένης επικοινωνίας σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες ePhone πάνω από οποιοδήποτε δίκτυο διασφαλίζοντας κρυπτογράφηση των στοιχείων πιστοποίησής αλλά και των δεδομένων φωνής επιτρέποντας την επικοινωνία δύο χρηστών της υπηρεσίας με ασφάλεια.